Crash

Er en Drama film instrueret af Paul Haggis med skuespillerne Alexis Rhee, Nicholas George Stark, Shaun Toub, Howard Fong fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Fordomme stikker deres grimme ansigt frem overalt. Usikkerhed og frygten for, at de anderledes styrer vores tanker, udløser utryghed, vrede og had. Racismen er katalysatoren, der i løbet af to mørke døgn i L.A. væver tilfældige menneskers liv og død uløseligt sammen. Filmen tager et utilsøret blik på de komplekse sider af racediskriminering i dagens Amerika. Seeren kastes hovedkuls ind i den ophedede smeltedigele i Los Angeles i tiden inden 11. september. For i gråzonen mellem sort og hvidt, findes der ingen lette løsninger.

Crash

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Crash
Instruktør Paul Haggis
Udgivelsesår 2004
Tags datter(daughter), Installer, bil Crash(car crash)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film