Reaching for the Moon

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Bruno Barreto med skuespillerne Treat Williams, Marcio Ehrlich, Tânia Costa, Luciana Souza fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I 1950-erne rejser den amerikanske digter Elizabeth Bishop til Brasilien for at komme ud af en skriveblokade. Hér møder hun arkitekten og levekvinden Lota de Macedo Soares, der fører et selvstændigt og frisindet liv på trods af samfundet og tidens konservative værdier. Den usikre og tilbageholdne Elizabeth betages af Lotas uafhængige og impulsive væsen. Snart vokser kærligheden mellem dem og Elizabeths digtning blomstrer. Men kan Elizabeth holde sine indre dæmoner i skak, og kan de to kvinder holde liv i kærligheden, når den møder modstand?

Reaching for the Moon

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel Flores Raras
Instruktør Bruno Barreto
Udgivelsesår 2013
Tags bøsse(gay), biografi(biography), lesbisk(lesbian), Brasilien(brazil), brasilianske(brazilian)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film