jeg mødte en morder

Er en Diverse, Krimi, Drama film instrueret af Lau Lauritzen med skuespillerne Mogens Wieth, Inge Hvid-Møller, Berthe Qvistgaard, Erling Schroeder fra 1943

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En forfatterinde har skrevet en bog, som hun alligevel ikke vil udsende. Det er der ingen, der kan forstå, da hun er et godt navn og har succes. Jeg mødte en morder afslører i tilbageblik, at bogen er selvbiografisk og skildrer en voldsom kærlighedsaffære, hun har haft på landet med en gift bondemand.

jeg mødte en morder

Detaljer

Genre Diverse, Krimi, Drama
Originaltitel jeg mødte en morder
Instruktør Lau Lauritzen
Udgivelsesår 1943
Tags

Anmeldelser

Skuespillere