Horrible Bosses 2

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Sean Anders med skuespillerne Kelly Stables, Brianne Howey, Christoph Waltz, Jamie Foxx fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Vennerne Nick, Dale og Kurt er godt trætte af deres liv som lønslaver. De beslutter sig for at blive selvstændige, men deres erhvervseventyr går skævt fra starten, da en lidt for smart investor tager røven på dem. Den desperate iværksættertrio får nu den idé at kidnappe investorens voksne søn og kræve løsepenge for ham, så de kan tilbagevinde kontrollen over deres nye firma.

Horrible Bosses 2

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel Horrible Bosses 2
Instruktør Sean Anders
Udgivelsesår 2014
Tags efterfølger(sequel), fængsel(prison), kidnapning(kidnapping), bil Chase(car chase), Køn tape(sex tape), Køn narkoman(sex addict)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film