en skæv eftermiddag

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af Sidney Lumet med skuespillerne Amy Levitt, Carmine Foresta, Jay Gerber, Alan Berger fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

På en varm eftermiddag i Brooklyn begiver to optimistiske nobodies sig ud for at røve en bank. Sonny er hjernen bag værket, Sal er medløberen - resultatet er en katastrofe. Politiet, en stor menneskemængde, TV-kameraer og selv pizzabudet er på stedet. Pacino og instruktør Sidney Lumet (som samarbejdede i Serpico) danner igen team i denne højrøstede komedie-thriller, som blev nomineret til syv Oscars (bl.a. for Bedste Film) og vandt en Oscar® for Frank Piersons "streetwise" filmmanuskript.

en skæv eftermiddag

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel en skæv eftermiddag
Instruktør Sidney Lumet
Udgivelsesår 1975
Tags politiet(police), en dag(one day), gidsel(hostage), Bank, skud i den pande(shot in the forehead), selvmord pagten(suicide pact), Køn ændre operation(sex change operation), Bank kassereren(bank cashier), bil procession(car procession), Attika(attica), utilfreds ægteskab(unhappy marriage), KoLay, Køn ændre(sex change)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film