landet for længe siden - det store hav

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Charles Grosvenor med skuespillerne Nicole Dault, Anndi McAfee, Kenneth Mars, Thomas Dekker fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Nu dukker Lillefod, Cera, Spir, Petrie og Ducky op igen i en helt ny charmerende musicalhistorie om det vidunderlige ved at opdage nye ting. Da voldsomme regnskyl skaber et mystisk "nyt vand", tager Lillefod af sted for at udforske Den Store Dal. Han bliver hurtigt gode venner med Fluks, en delfinlignende spilopmager, som ikke kan finde vej tilbage til Det Store Hav. Lillefod og hans præhistoriske venner hjælper ham, undslipper en frygtindgydende skarptand og viser, hvad mod, venskab og forskellighed er værd i dette spændende nye eventyr!

landet for længe siden - det store hav

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel landet for længe siden - det store hav
Instruktør Charles Grosvenor
Udgivelsesår 2002
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere