Kærlighedens slør

Er en Romantik, Drama film instrueret af John Curran med skuespillerne Zoe Telford, Anthony Wong, Naomi Watts, Marie-Laure Descoureaux fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Filmen er en smuk og gribende kærlighedshistorie, som finder sted i 1920'erne og fortæller historien Walter, der er læge fra middelklassen, og Kitty er en overklassekvinde. Walter accepterer et job i Shanghai og tager sin unge kone med sig. Men Kitty indleder hurtigt en affære med en anden mand, og da Walter opdager dette, straffer han hende ved at sige ja til et job i en fjern landsby, som er hærget af koleraepidemien. Rejsen til et af de fjerneste og smukkeste områder i verden bliver et vendepunkt i deres forhold.

Kærlighedens slør

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Painted Veil
Instruktør John Curran
Udgivelsesår 2006
Tags Kina(china), kolera(cholera), udenlandske støtte(foreign aid), epidemi(epidemic), Loveless ægteskab(loveless marriage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film