Django - Vestens hævner

Er en Action film instrueret af Sergio Corbucci med skuespillerne Ángel Álvarez, Gino Pernice, Franco Nero, José Bódalo fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En tavs, sortklædt skikkelse ankommer til en afsondret by i det vilde vesten, med en ligkiste på slæb. Efter at have reddet den prostituerede kvinde Maria fra en grum skæbne i hænderne på en flok grumme banditter havner han nu midt i en dødelig konflikt imellem byens overhoved, den sadistiske Major Jackson, og en gruppe lovløse mexicanere anført af den skrupelløse General Rodriguez. Django fulgte i kølvandet på Sergio Leones klassikere, men var dog langt fra en billig kopi. Æstetisk udgør filmen ligefrem en modpol til Leones storslåede billeder. Corbuccis udgave af det vilde vesten er beskidt og mudret, og volden er ikke alene brutal men også grafisk udpenslet i en sådan grad, at filmen blev forbudt i flere lande.

Django - Vestens hævner

Detaljer

Genre Action
Originaltitel
Instruktør Sergio Corbucci
Udgivelsesår 1966
Tags

Anmeldelser

Skuespillere