The Godfather: Part II

Er en Krimi, Drama film instrueret af Francis Ford Coppola med skuespillerne Vincent Coppola, Harry Dean Stanton, G. D. Spradlin, Carmine Foresta fra 1974

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den anden film i trilogien udforsker Corleone-familiens rødder, og viser Don Vitos rejse fra Sicilien til et liv med organiseret kriminalitet i New York.

The Godfather: Part II

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel The Godfather: Part II
Instruktør Francis Ford Coppola
Udgivelsesår 1974
Tags hævn(revenge), Mafia, Cuba, blod(blood), advokat(lawyer), vororte, italiensk-amerikanske(italo-american), melankoli(melancholy), ros(praise), korrupte politiker(corrupt politician), blodige kroppen af barn(bloody body of child), mand slag kvinde(man punches woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film