ved kongelunden ...

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af Poul Bang med skuespillerne Ib Schønberg, Betty Helsengreen, Inger Lassen, Jørgen Thyrring fra 1953

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Der var engang, hvor Kongelunden var københavnernes åndehul. Her på Amagers sydspids oplevedes den danske sommer af en stor del af byens befolkning, der havde købt grund og bygget et lille kolonihavehus - i bare en go’ halv times cykeltur fra centrum. I dette lille sommersamfund følger filmen murer Rasmussens familie, og tjener Olsens familie. Begge familier nyder sommeren 1953 i Kongelunden, så der er god grobund for en ærkedansk krig på flagstænger, spisetider, bohave og afkommets romantiske forhold. Så er der stedets to ungkarle, sporvognskonduktør Svendsen, og vognstyrer Iversen. Vi følger dem i deres pigejagt i sporvognen og deres andejagt på Amager.

ved kongelunden ...

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie, Diverse
Originaltitel ved kongelunden ...
Instruktør Poul Bang
Udgivelsesår 1953
Tags dansk(danish)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film