last temptation of christ, the

Er en Drama film instrueret af Martin Scorsese med skuespillerne Harry Dean Stanton, Willem Dafoe, Victor Argo, David Bowie fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

The Last Temptation of Christ handler om om den kristne tros centrale mysterium - hvordan kan Jesus både være guddommelig og menneske? Scorseses tankeeksperiment går som titlen antyder ud på, at Jesus i sit svageste øjeblik bliver fristet af Satan og i en hallucination forestiller sig et normalt lykkeligt liv. Hvis Jesus var et menneske, måtte han havde besiddet menneskets mange svagheder inklusiv den frie vilje. Filmen blev bl.a forbudt i Chile og Sydafrika, fordi der stilles spørgsmålstegn ved Jesu guddommelighed.

last temptation of christ, the

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel last temptation of christ, the
Instruktør Martin Scorsese
Udgivelsesår 1988
Tags længsel(longing), roman, kristendommen(christianity), forræder(traitor), moralske konflikt(moral conflict), korsfæstelsen(crucifixion), Cross, Jesus Kristus(jesus christ), blasfemi(blasphemy), Temptation, Mary Magdalene
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film