all this mayhem

Er en Dokumentar film instrueret af Eddie Martin med skuespillerne Tas Pappas, Lance Conklin, Tommy Caudill, Ben Pappas fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

De australske brødre Tas og Ben Pappas var tilbage i 90'erne succesfulde indenfor professionel skateboarding, men endte begge i tragiske omstændigheder. Ben tog sit eget liv i 2007 efter at have dræbt sin kæreste. Et år efter forsøgte Tas at smugle et kilo kokain ind i Australien, men blev opdaget og idømt fængsel. I denne hårdnakkede og utrolige dokumentarfilm om narko og den mørke side af professionel skateboarding fører brødrene Tas og Ben Pappas' intense forhold og karisma dem fra kulminationen af deres sport til en spiral af selvdestruktion.

all this mayhem

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel all this mayhem
Instruktør Eddie Martin
Udgivelsesår 2014
Tags stof(drug), skateboarding
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film