Transformers: De faldnes hævn

Er en Science fiction, Action, Eventyr film instrueret af Michael Bay med skuespillerne Ramon Rodriguez, Glenn Morshower, Ramón Rodríguez, Josh Duhamel fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Sam Witwicky har startet en helt normal tilværelse som studerende. Han finder ud af sandheden om robotracernes oprindelse og slutter sig til Optimus Prime og Bumblebee.

Transformers: De faldnes hævn

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Eventyr
Originaltitel Transformers: Revenge of the Fallen
Instruktør Michael Bay
Udgivelsesår 2009
Tags duringcreditsstinger, artefakt(artifact), Egypten(egypt), kaos(chaos), Comic bog(comic book), symbol, tank, solen(sun), skud på IMAX kameraer(shot on imax cameras)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film