mega shark vs. giant octopus

Er en Science fiction, Gyser film instrueret af Jack Perez med skuespillerne Michael Teh, Dustin Harnish, Dana Healey, John Bolen fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Havbiologen Emma arbejder på et forskningsprojekt i de isklædte vande omkring Alaska, da to fortidsuhyrer - en faretruende haj og en kæmpe blæksprutte - pludselig frigør sig fra isen efter at have været frosset ned i millioner af år. Monstrenes sult kender ingen grænser, så med deres enorme fangarme, slibrige sugekopper og sylespidse tænder angriber de alt på deres vej - lige fra ubåde og passagerfly til Golden Gate Bridge. I samarbejde med søofficeren Allan, skal Emma nu forsøge at få vendt de to dyr mod hinanden?

mega shark vs. giant octopus

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser
Originaltitel mega shark vs. giant octopus
Instruktør Jack Perez
Udgivelsesår 2009
Tags haj(shark), blæksprutte(octopus)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere