If I Stay

Er en Romantik, Musik, Drama film instrueret af R.J. Cutler med skuespillerne John Emmett Tracy, Ben Klassen, Ryan Stephenson, Christine Willes fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Den unge lovende cellist Mia er splittet mellem sine musikalske drømme og sin store kærlighed, rockmusikeren Adam. Hvad skal hun vælge? Da Mia kommer ud for en ulykke og svæver mellem liv og død, må hun træffe et endnu sværere valg. Skal hun holde fast i et liv, der er fyldt med sorg, eller skal hun slippe?

If I Stay

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Drama
Originaltitel If I Stay
Instruktør R.J. Cutler
Udgivelsesår 2014
Tags teenagere(teenagers), baseret på unge voksen bog(based on young adult book), teenage Pige(teenage girl), bil ulykke(car accident), koma(coma), musiker(musician), teenage drama, ud af kroppen erfaring(out of body experience), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film