Dark Crimes

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Alexandros Avranas med skuespillerne Zygmunt Jozefczak, Marton Csokas, Dominika Bednarczyk, Julia Gdula fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Han er bedst kendt for sit komiske talent, men Jim Carrey har som bekendt også en seriøs side, der er bliver dyrket på ny i Alexandros Avranas drama ‘Dark Crimes’. Filmen er baseret på en sand historie, der følger den kuriøse efterforskning af mordet på en businessmand i New York. Carrey spiller detektiven, der skal efterforske sagen, der, som filmtitlen så fint indikerer, viser sig at være en langt mere dyster og kompliceret affære end som så.

Dark Crimes

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Dark Crimes
Instruktør Alexandros Avranas
Udgivelsesår 2018
Tags Business mand(business man), mord undersøgelsen(murder investigation), bog(book), spor(clues), lignende kriminalitet(similar crime)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere