The Last Season

Er en Dokumentar film instrueret af Sara Dosa med skuespillerne Sam Doungaphay, Sokmakara Hang, Roger Higgins, Kouy Loch fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Midt i Oregons hektiske vilde svampelejre krydses to forhenværende soldaters veje. Roger, en 75-årig snigskytte fra USA's specialstyrker, der kæmpede i Vietnam, og Kouy, en 46-årig delingsleder fra Cambodia's Khmer frihedskæmpere, der sloges mod Khmer Rouge, slår sig sammen for at jage den flygtige matsutakesvamp, en sjælden svamp, der er højt skattet i japansk kultur og madlavning. Men parret finder mere end blot svampe i skoven: De finder et nyt liv og levebrød samt en kur til langsomt at hele krigens skæmmende sår.

The Last Season

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Last Season, The
Instruktør Sara Dosa
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere