Beneath the Darkness

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Martin Guigui med skuespillerne Aimee Teegarden, Dennis Quaid, Amber Bartlett, Dahlia Waingort fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Alle i Smithville, Texas, kender navnet Ely Vaughn (Dennis Quaid). Den elskværdige Ely, tidligere fremtrædende quarterback på high school-fodboldholdet, blev byens bedemand. Ely har altid let til smil, når han hepper på holdet i hjembyen, men to år efter sin kones alt for tidlige død bliver han stadig mere tilbagetrukket. Han bor i en villa, som breder sig uhensigtsmæssigt med dobbeltfunktion som byens begravelsesforretning, og der går rygter om, at huset er hjemsøgt. De nysgerrige teenagere, Travis, Brian, Abby og Danny, kan ikke modstå fristelsen for at finde ud af, om historierne er sande.

Beneath the Darkness

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Beneath the Darkness
Instruktør Martin Guigui
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere