Drone

Er en Thriller film instrueret af Jason Bourque med skuespillerne Kirby Morrow, John Emmett Tracy, Peter Dwerryhouse, Bradley Stryker fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

INeil (Sean Bean) er en selvstændig droneoperatør, som beskæftiger sig med hemmelige missioner og tilbringer familielivet i de triste forstæder. Hans familie kender ikke til hans arbejde, før en hjemmeside afslører ham og bringer ham i fare på grund af trusler. En gådefuld pakistansk forretningsmand (Patrick Sabongui) tror, at Neil er ansvarlig for hans kones og barns død, og han finder nu Neil og konfronterer ham.

Drone

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Drone
Instruktør Jason Bourque
Udgivelsesår 2017
Tags pakistanske(pakistani), konfrontation(confrontation), drone, privat entreprenør(private contractor), covert missioner(covert missions), forstæder middelmådighed(suburban mediocrity), familie liv(family life), angiveri site(whistle-blowing site)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere