A History of Violence

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af David Cronenberg med skuespillerne Viggo Mortensen, Bill MacDonald, Maria Bello, Greg Bryk fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Tom er en kærlig far og trofast ægtemand, der får problemer, efter han har dræbt to mænd, der forsøger at røve hans restaurant. Af pressen bliver han udråbt som helt, men han bliver samtidig opsøgt af en gangster, der hævder, at de har et regnskab at gøre op. Snart går det op for hans familie, at der skjuler sig noget i Toms fortid.

A History of Violence

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel A History of Violence
Instruktør David Cronenberg
Udgivelsesår 2005
Tags kæmpe(fight), vold(violence), ægteskab(marriage), røveri(robbery), advokat(lawyer), gangster(mobster), familie relationer(family relationships), dobbelt identitet(dual identity), lille by(small town), mistillid(distrust), Indiana, fejl identitet(mistaken identity), dobbelt liv(double life), selvforsvar(self-defense), diner, forsøgt røveri(attempted robbery), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film