Heat

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Michael Mann med skuespillerne Andrew Camuccio, Kim Staunton, Kimberly Flynn, Rick Avery fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Robert De Niro er en topprofessionel forbryder, der ikke lader sig binde af noget, han ikke kan skride fra på 30 sekunder! Al Pacino er kriminalinspektør i L.A. og totalt besat af sit job. Hans tredje ægteskab hænger i laser! De to tørner sammen med et brag i en forrygende fortælling om forbrydelse og besættelse.

Heat

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Heat
Instruktør Michael Mann
Udgivelsesår 1995
Tags døende og død(dying and death), penge(money), kone(wife), ægteskab krise(marriage crisis), selvmord forsøg på(suicide attempt), gambling, undersøgelsen(investigation), trussel(menace), Street optøjer(street riots), indbrudstyv(burglar), støvletter(booties), detektiv inspektør(detective inspector), hold-up røveri(hold-up robbery), ensidig Kærlighed(one-sided love), bedraget Wive(deceived wive)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film