into the sun

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Mink med skuespillerne Kosuke Toyohara, Chiaki Kuriyama, Eddie George, Eve Masatoh fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Superstjernen Steven Seagal er tilbage i overlegen stil! Da Tokyos guvernør bliver myrdet, får den tidligere CIA-agent Travis Hunter (Seagal) til opgave at fange de ansvarlige terrorister. Men sammensværgelsen bag mordet på guvernøren viser sig kun at være starten på et net af korruption og vold. Hunter afslører en kommende yakuza-leders plan om at opbygge et enormt narkoforhandlernet i samarbejde med den kinesiske mafia. Yakuzaen er fast besluttet på at føre sin plan ud i livet, og Hunter må kæmpe mod uret for at stoppe dem og slippe ud i live.

into the sun

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel into the sun
Instruktør Mink
Udgivelsesår 2005
Tags FBI, skæbne(fate), blod splatter(blood splatter), CIA, Strip Club, sværd(sword), Katana, Mobile telefon(mobile phone), brudt hals(broken neck), japansk Mafia(japanese mafia), Se du i helvede(see you in hell)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film