Jönsson-Banden på Mallorca

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Mikael Ekman med skuespillerne Roland Jansson, Johann Neumann, Lillemor Hungi, Ulf Brunnberg fra 1989

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Sickan er smådeprimeret i det regnfulde Stockholm. Makkerne Vanheden og Dynamit-Harry er taget til Mallorca for at gøre store forretninger. Mere eller mindre vellykkede af slagsen. Men så dukker direktør Wall-Enberg op med en opgave, som også sender Sickan til det solrige Mallorca.

Jönsson-Banden på Mallorca

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel Jönssonligan på Mallorca
Instruktør Mikael Ekman
Udgivelsesår 1989
Tags sikker(safe), Hot luft ballon(hot air balloon), kapers(caper), indbrud(burglary), skønhed Salon(beauty salon), Mallorca, Cathedral, jönssonligan, pause i(break in), kapers komedie(caper comedy), kriminelle bande(criminal gang), Palma de Mallorca, Jönsson bande(jönsson gang)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film