Bobby Fischer Against the World

Er en Historisk, Sport, Drama film instrueret af Liz Garbus med skuespillerne Anthony Saidy, Henry Kissinger, David Edmonds, Susan Polgar fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Bobby Fischer blev af mange betragtet som verdens bedste skakspiller og på grænsen af genialitet og vanvid. Han var vidunderbarnet, der blev verdensmester i skak som 29-årig, hvilket førte til vrangforestillinger og forfølgelsesvanvid. Fischer var enespænderen uden familie, der måtte forsvarer titlen for sit land mod de mægtige russere under den kolde krig. Han endte sit liv som flygtning og døde på Island i 2008, alene og fremmedgjort.

Bobby Fischer Against the World

Detaljer

Genre Historisk, Sport, Drama, Dokumentar
Originaltitel Bobby Fischer Against the World
Instruktør Liz Garbus
Udgivelsesår 2011
Tags kvinde direktør(woman director), Sport, Celebrity, besættelse(obsession), barn Prodigy(child prodigy), skak turnering(chess tournament), urolige barndom(troubled childhood), skak Grandmaster(chess grandmaster), mental ustabilitet(mental instability)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film