Horsemen Of The Apocalypse

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Jonas Åkerlund med skuespillerne Peter Stormare, Lou Taylor Pucci, David Dastmalchian, Barry Shabaka Henley fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En makaber mordsag lander på den aldrende kriminaldetektiv Aidan Breslins bord. På kort tid er fire tilfældige mennesker blevet ofre for den samme morder, og alle mordene refererer til Johannes' åbenbaringens fire apokalyptiske riddere: Pesten, Sulten, Krigen og Døden. Men den mest skrækindjagende sammenhæng er den mellem de fire ofre og Breslin selv! Den svenske instruktør bag "Spun", Jonas åkerlund, er tilbage med en neglebidende horrorthriller i stil med "Se7en" og "Ondskabens øjne".

Horsemen Of The Apocalypse

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Horsemen
Instruktør Jonas Åkerlund
Udgivelsesår 2008
Tags politiet(police), seriel Killer(serial killer), mord(murder)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film