Die Hard 2

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Renny Harlin med skuespillerne John Costelloe, Patrick O'Neal, Anthony Droz, Tony Ganios fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

På en snefyldt juleaften i landets hovedstad har en håndfuld terrorister besat en større international lufthavn, hvor de holder tusinder af julerejsende som gidsler. Terroristerne, som er en bande af deserterede lejesoldater anført af den morderiske slyngel af en officer (William Sadler), er kommet for at redde en narkobaron fra fængsel. De har forberedt sig på alle eventualiteter, undtagen én: John McClane (Bruce Willis), en strisser der har fri fra tjenesten og som bliver forfulgt af et dødeligt déjà vu. John McClane, kæmper ikke alene kæmper mod terroristerne, men også mod en uduelig chef for lufthavspolitiet (Dennis Franz), den hjernedøde kommandant (John Amos) fra hærens antiterrorkorps, samt en dødsens farlig vintersnestorm. Landingsbanerne bliver overplastret med død og ødelæggelse og McClane er i et kapløb med tiden. Hans kone (Bonnie Bedelia) er fanget i et af de fly der cirkler rundt over lufthavnen, mens det langsomt løber tør for benzin.

Die Hard 2

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Die Hard 2
Instruktør Renny Harlin
Udgivelsesår 1990
Tags journalist, baseret på roman(based on novel), efterfølger(sequel), vold(violence), Shootout, kirke(church), SWAT Team, nævekamp(fistfight), helikopter(helicopter), terrorisme(terrorism), eksplosion(explosion), Commando enhed(commando unit), walkie talkie, COP, sne(snow), lufthavn(airport), sabotage, baghold(ambush), eksploderende bygning(exploding building), hånd granat(hand grenade), Dulles internationale lufthavn(dulles international airport), officer involveret skydning(officer involved shooting), luft trafik kontrol(air traffic control), snescooter(snowmobile)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film