Son of a Gun

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Julius Avery med skuespillerne Brenton Thwaites, Damon Herriman, Nash Edgerton, Jacek Koman fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

'Son of a Gun' handler om den 19-årige JR. Han bliver smidt i fængsel for en mindre forseelse, og finder hurtigt ud af at det er vigtigt at få beskyttelse. Det finder han hos Brendan Lynch. Australiens mest berygtede forbryder. Men beskyttelsen er ikke gratis, og Lynch har planer for JR. Når JR bliver løsladt skal han hjælpe Lynch med at bryde ud af fængslet og bagefter planlægge et stort kup, der, hvis det lykkes, kan give millioner til dem. Dog går ikke alt som det skal, og pludseligt er JR jaget vildt, og han må finde ud af hvem han virkelig kan stole på.

Son of a Gun

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Son Of A Gun
Instruktør Julius Avery
Udgivelsesår 2014
Tags Chase, fængsel(prison), guld(gold), dobbelt Cross(double cross), mord(murder), røveri(robbery), Heist, bil Chase(car chase), Motel, båd(boat), Australien(australia), fængsel liv(prison life), Melbourne, mine, fængsel pause(prison break), Perth
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film