rio bravo

Er en Action, Western, Komedie film instrueret af Howard Hawks med skuespillerne Walter Barnes, Noble Chissell, Jack Perry, Walter Brennan fra 1959

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

En lille by på grænsen til Mexico styres af den forbryderiske landejer Nathan Burdette. Da Nathans bror Joe begår et mord, bures han inde af sheriffen Chance, indtil en politichef udefra kan se på sagen. Chance forventer, at Nathan og hans slæng vil forsøge at befri Joe. Til at hjælpe sig har han den unge mesterskytte Colorado, den tørlagte alkoholiker og vicesherif Dude og den halte og tandløse Stumpy.

rio bravo

Detaljer

Genre Action, Western, Komedie, Drama
Originaltitel rio bravo
Instruktør Howard Hawks
Udgivelsesår 1959
Tags pistol(gun), mord(murder), Sheriff, lille by(small town), fængsel(jail), gambler, Marshal, to kanoner bælte(two guns belt), revolvermand(gunfighter), stedfortrædende(deputy), diligencen(stagecoach), Krøblingen(cripple)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film