poseidon

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Wolfgang Petersen med skuespillerne Jimmy Bennett, Kurt Russell, Josh Lucas, Fergie fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Nytårsaften bliver den gigantiske luksusliner Poseidon ramt af en flodbølge af de store og vender bunden i vejret. En lille gruppe overlevende bliver fanger dybt inde i skibet og må arbejde sammen for at slippe ud af skibsvraget, der langsomt fyldes med vand. Opgaven gøres ikke lettere af, at alt er smadret og vendt på hovedet.

poseidon

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel poseidon (2006)
Instruktør Wolfgang Petersen
Udgivelsesår 2006
Tags bold(ball), datter(daughter), skib(ship), blackout, tab af far(loss of father), brand(fire), nye års Eve(new year's eve), drukning(drowning), forlis(shipwreck), Cataclysm, singler(singles), Atlantic Ocean, Self afståelse(self-abandonment), Giant bølge(giant wave), Marine skruens skrue(marine propelling screw), enkelt(single), kæntrede skib(capsized ship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film