helten

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Albert Pyun med skuespillerne Jean-Claude Van Damme, Ralf Möller, Terrie Batson, Vincent Klyn fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Stedet er USA i det 21. århundrede. Samfundet er ved at gå til grunde i anarki og barbari som følge af en dødbringende pest. Den eneste, der er i stand til at udvikle en vaccine, er den smukke Pearl Prophet (Dayle Haddon), som er halvt menneske, halvt robot. Men under sin desperate kamp for at helbrede verden tages Pearl til fange af de menneskeædende Flesh Pirates, som har i sinde at beholde serummet selv... og bemægtige sig verdensherredømmet! Nu er det kun den toptrænede sværdkæmper Gibson Rickenbacker (Van Damme), der kan redde hende - og komme menneskeheden til undsætning.

helten

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel helten
Instruktør Albert Pyun
Udgivelsesår 1989
Tags vold(violence), fremtidige(future), cyborg, efter apocalypse(post-apocalypse), heilmittel, anarki(anarchy), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film