Weiner

Er en Dokumentar film instrueret af Elyse Steinberg med skuespillerne Stephen Colbert, Jordan Zain Weiner, Sydney Leathers, Amit Bagga fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Anthony Weiner var et ungt kongresmedlem med lyse udsigter til at indtage højere embeder, da en sex-sms-skandale tvang ham til at trække sig i vanære. Blot to år senere stillede han op som borgmesterkandidat i New York City i håbet om, at man ville koncentrere sig om hans ideer frem for hans fejltrin. Han tog fejl. Denne dokumentarfilm har fået enestående adgang til Weiner, hans familie og hans kampagnehold. Filmen er en gribende skildring af et politisk comeback, der smeltede sammen. Efter en uventet stigning i meningsmålingerne i begyndelsen må Weiner se sit forspring dale, da nye sex-sms-anklager tvinger ham til atter at krybe til korset. Mens medierne kaster sig over ham og dissekerer hver en bevægelse, prøver han at tage føringen, men det stigende pres og den lammende nyhedsdækning døgnet rundt sætter en stopper for hans politiske forhåbninger.

Weiner

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Weiner
Instruktør Elyse Steinberg, Josh Kriegman
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere