The Whistleblower

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Larysa Kondracki med skuespillerne Benedict Cumberbatch, Sergej Trifunović, Alexandru Potocean, Pilou Asbæk fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

"The Whistleblower" er baseret på en virkelig historie om en kvindelig politibetjent, som melder sig frivilligt til humanitært arbejde i det krigshærgede Bosnien og opdager en sex-trafficing-ring med højtstående FN-folk involveret.

The Whistleblower

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Whistleblower
Instruktør Larysa Kondracki
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director), biografi(biography), sammensværgelse(conspiracy), United nationer(united nations), Sarajevo, teenage prostitueret(teenage prostitute), Køn handel(sex trafficking), kvinde COP(female cop), indvendig mand(inside man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film