Shrek den Tredje

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Chris Miller med skuespillerne Eddie Murphy, Rupert Everett, Eric Idle, Cameron Diaz fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Da Shreks frø-svigerfar pludselig går bort, begiver Shrek sig ud på endnu et stormfuldt eventyr med Æsel og Den Bestøvlede Kat for at finde den rette arving til tronen.

Shrek den Tredje

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Shrek the Third
Instruktør Chris Miller, Raman Hui
Udgivelsesår 2007
Tags Prins(prince), fange(capture), transformation, bedste ven(best friend), graviditet(pregnancy), duringcreditsstinger, ø(island), skib(ship), lærer(teacher), Kongerige(kingdom), sorg(sadness), fejhed(cowardliness), arving til den tronen(heir to the throne), Dragon, fase(stage), Bording skole(boarding school), forræder(traitor), teater spille(theatre play), forlis(shipwreck), baghold(ambush), æsel(donkey), kup d ' État(coup d'etat), befrielsen af fanger(liberation of prisoners), forlig(conciliation), tricks, overfald(assault)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film