Monsters

Er en Science fiction, Thriller, Drama film instrueret af Gareth Edwards med skuespillerne Whitney Able, Mario Zuniga Benavides, Kevon Kane, Justin Hall fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Fremmende livsformer fra en fjern planet er landet i Mexico, og området er nu en forbudt zone, hvor ingen må komme hverken ud eller ind. Men da en turist bliver fanget på den forkerte side af zonen, melder en amerikansk journalist sig til at føre hende gennem det inficerede og dødsensfarlige land. Det bliver en flugt fra naturens mest uhyggelige skabninger i denne skræmmende realistiske film om en ikke så fjern fremtid.

Monsters

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Drama
Originaltitel Monsters
Instruktør Gareth Edwards
Udgivelsesår 2010
Tags Dystopia, skov(forest), Monster, Alien, Alien invasion, pyramide(pyramid), radio, infektion(infection), lav budget(low budget), centrale Amerika(central america), Vigil, kvæg(cattle), døde fisk(dead fish)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film