Darwin Awards

Er en Romantik, Komedie, Eventyr film instrueret af Finn Taylor med skuespillerne Tim Blake Nelson, Chris Penn, David Arquette, Juliette Lewis fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

The Darwin Awards er en pris, som hvert år gives til ubegavede, afdøde personer, der gennem selvforskyldte ulykker har slået sig selv ihjel på de mest tåbelige måder. Kriminalbetjenten Michael Burrows (Joseph Fiennes) bliver fyret fra sit job, da han på pinlig vis lader en forbryder slippe væk. Optaget af fænomenet The Darwin Awards får han ideen om at sætte meget ubegavede mennesker i system, med det formål at kunne spare forsikringsselskaber enorme summer i livsforsikringer. Sammen med forsikringsagenten Siri (Winona Ryder) tager han af sted for at opsøge USA's dummeste mennesker og finde ud af, hvad disse tåber har til fælles. Se hvad der sker, når verdens dummeste mand spænder en raket til sin bil, i denne hylende morsomme og kulsorte komedie om mennesker, der er for dumme til at overleve sig selv.

Darwin Awards

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Eventyr
Originaltitel The Darwin Awards
Instruktør Finn Taylor
Udgivelsesår 2006
Tags uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film