Thomas & vennerne - Fanget på tågeøen

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Greg Tiernan med skuespillerne Jules Dejongh, Michael Angelis, Michael Brandon, David Bedella fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Britisk børnefilm fra 2010. Lokomotiverne arbejder hårdt for at bygge Sodors redningscenter. Da Thomas hjælper en ven i nød, bliver han belønnet med en spændende tur til fastlandet. På vej dertil farer han vild og ender på den mystiske Tågeø, hvor han bliver venner med lokomotiverne Bash, Dash og Ferdinand. Sammen prøver de at hjælpe Thomas med at finde hjem.

Thomas & vennerne - Fanget på tågeøen

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel Thomas & Friends: Misty Island Rescue
Instruktør Greg Tiernan
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere