city hall

Er en Thriller, Drama film instrueret af Harold Becker med skuespillerne Richard Schiff, Danny Aiello, Al Pacino, John Cusack fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En heltemodig politimand, en narkosælger med mafiaforbindelser og en seks-årig dreng bliver dræbt i et skuddrama, der udspiller sig på en gade i Brooklyn. Tre drab, der øjeblikkelig giver genlyd i New Yorks borgmesterkontorer. For en ung idealist som New Yorks viceborgmester Kevin Calhoun er livet enten sort eller hvidt, men for en rutineret politiker som borgmester John Pappas består spillet også af de mellemliggende gråtoner.

city hall

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel city hall
Instruktør Harold Becker
Udgivelsesår 1996
Tags politiet(police), Undercover, stof(drug), korruption(corruption), stof forhandler(drug dealer), undersøgelsen(investigation), borgmester(mayor), Undercover agent, formand valg(president elections), krig på narkotika(war on drugs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film