Eventyret om Askepot

Er en Familie , Fantasy, Drama film instrueret af Kenneth Branagh med skuespillerne Leila Wong, Drew Sheridan-Wheeler, Anjana Vasan, Julian Seager fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
45 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
149 kr Altid Se nu

Plot

Den stakkels Ella behandles som skidt af sin stedmor og sine to stedsøstre, der kalder hende Askepot. Ellas drøm om at komme med til prinsens bal bliver opfyldt, da en god fe forbarmer sig over hende og fremtryller en vogn af et græskar. Dog ophører fortryllelsen ved midnat. Prinsen er vild med den kønne, gådefulde pige, men ved slaget tolv stikker hun af og taber sin ene sko på slottets trappe.

Eventyret om Askepot

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Drama
Originaltitel Cinderella
Instruktør Kenneth Branagh
Udgivelsesår 2015
Tags prinsesse(princess), Walt Disney, Askepot(cinderella), Magic, fe fortælling(fairy tale), genfortælling(retelling), sko(shoe)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film