Ip Man 3

Er en Action, Biografi, Drama film instrueret af Wilson Yip med skuespillerne Kent Cheng, John Zhang Jin, Tony Leung Siu-Hung, Karena Ng fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Den tredje film i Ip Man serien baseret på Wing Chun stormester Yip Man's liv. Donnie Yen gentager titelrollen og filmen inkluderer også stjerner som Mike Tyson og Yip Man's elev Bruce Lee er portrætteret af Danny Chan.

Ip Man 3

Detaljer

Genre Action, Biografi, Drama
Originaltitel 葉問3
Instruktør Wilson Yip
Udgivelsesår 2015
Tags biografi(biography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film