The Ballad of Lefty Brown

Er en Action, Western, Drama film instrueret af Jared Moshe med skuespillerne Scott McCauley, Peter Fonda, Jim Caviezel, Dillinger Steele fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Lefty (Bill Pullman) har reddet side om side med Edward Johnson (Peter Fonda) i 40 år. Nu tager Edward fat på næste kapitel af sit liv; han er blevet valgt til Senatet. Han bliver dog skudt ned, før han kan nå at indtage sin plads, og det bliver op til Lefty at få hævn over sin gamle vens morder, men Edwards hustru har ikke megen tiltro til den gamle, garvede cowboy. Lefty får dog hjælp i form af knægten Jeremiah, der har læst for mange knaldromaner, Jimmy Bierce (Jim Caviezel), der er guvernør af Montana, og den alkoholiserede, tidligere sherif Tom Harrah (Tommy Flanagan). Hvad Lefty ikke er klar over er, at der ligger en grusom sandhed bag mordet på Edward.

The Ballad of Lefty Brown

Detaljer

Genre Action, Western, Drama
Originaltitel The Ballad of Lefty Brown
Instruktør Jared Moshe
Udgivelsesår 2017
Tags vestlige(western)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere