Never Let Me Go

Er en Romantik, Science fiction, Drama film instrueret af Mark Romanek med skuespillerne Andrew Garfield, Kate Bowes Renna, Charlotte Rampling, Nathalie Richard fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

På den idylliske kostskole Halisham mødes Kathy, Tommy og Ruth som børn. Skønt Kathy og Tommy synes skabt for hinanden, er det den mere udfarende Ruth, der bliver kæreste med Tommy - en ubalance, som deres lille treenighed aldrig helt ryster af sig. Efterhånden som vennerne vokser op og må forlade skolen, indser de, at deres skæbner er beseglede, og at de er dømt til at dø i en ung alder ...

Never Let Me Go

Detaljer

Genre Romantik, Science fiction, Drama
Originaltitel Never Let Me Go (HD)
Instruktør Mark Romanek
Udgivelsesår 2010
Tags Dystopia, baseret på roman(based on novel), baseret på bog(based on book), sorg(sadness), Bording skole(boarding school), sjæl(soul), Eksistentialisme(existentialism), tilgivelse(forgiveness), kloning(cloning), undervurderet(understated)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film