italian job

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Peter Collinson med skuespillerne John Le Mesurier, Fred Emney, Stanley Caine, Noël Coward fra 1969

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Charlie Croker (Michael Caine) er netop blevet løsladt fra fængslet, men har ikke i sinde at få sig et 9 til 5 job. Han har i stedet en fabelagtig plan om et storslået røveri. Med hjælp fra den kriminelle mastermind, Mr. Bridger (Noël Coward i sin sidste filmrolle), og en lille bande uregerlige tyveknægte lykkes det Charlie at snuppe $4.000.000 i guldbarrer lige for næsen af politiet i Torino. Men med både strømerne og den italienske mafia i hælene må Charlie snart indse, at selv om selve røveriet var barnemad, er det straks langt sværere at slippe væk med guldet i live!

italian job

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel italian job [1969]
Instruktør Peter Collinson
Udgivelsesår 1969
Tags England, tyv(thief), Mafia, fængsel(prison), guld(gold), røveri(robbery), bil Chase(car chase), kapers(caper), fangen(prisoner), kloak(sewer), bus, trafik marmelade(traffic jam), flertydig slutter(ambiguous ending), Master tyv(master thief), mini Cooper, Torino Italien(turin italy), luftbårne bil(airborne car)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film