Infini

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Shane Abbess med skuespillerne Goran D. Kleut, Luke Ford, Louisa Mignone, Tess Haubrich fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Infini fortæller historien historien om en eftersøgnings- og redningstjeneste gruppe, der transporteres til en fjern minedrift station i de mørke afkroge af rummet for at redde Whit Charmicael, som er den eneste overlevende af en frygtelig ulykke. Ved hjælp af Slipstream teknologi skal holdet transporteres ind i et fjendtligt miljø og sætte et dødbringende biologisk våben i karantæne, der er sat til ankomme på Jorden inden for en time.

Infini

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Infini
Instruktør Shane Abbess
Udgivelsesår 2015
Tags pest(plague), Rescue, sind kontrol(mind control), Søg(search), minedrift ulykke(mining accident), ftl rejse(ftl travel)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere