Bill

Er en Komedie, Drama film instrueret af Bernie Goldmann med skuespillerne Todd Louiso, Aaron Eckhart, Constance Barron, Logan Lerman fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Bill er ulykkelig. Han er gift med Jess, som er datter af en bankdirektør og styret af sin fars pengepung, og han drømmer om at blive franchise-indehaver af en doughnut-forretning, så han kan blive uafhængig af sin svigerfar. Bill er desuden bundet til et mentorprogram gennem sin tidligere skole, hvorigennem han er blevet tildelt en rapkæftet unge, der kommer dumpende, når man mindst venter det. Da Jess starter en affære med Chip, en lokal tv-personlighed, sender det Bill, ungen og en ung ekspedient fra en lingeriforretning ud i et forsøg på at vinde Jess tilbage og komme til at sælge doughnuts.

Bill

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Meet Bill
Instruktør Bernie Goldmann, Melisa Wallack
Udgivelsesår 2007
Tags kvinde direktør(woman director), utroskab(adultery), slik(candy), mentor, høj skole(high school), marihuana(marijuana), stof(drug), skade(injury), franchise, ulykke(accident), indie, uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film