The Purge

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af James DeMonaco med skuespillerne John Weselcouch, Tisha French, Alicia Vela-Bailey, Max Burkholder fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

I et Amerika ødelagt af kriminalitet og overfyldte fængsler har regeringen godkendt en 12-timers periode, hvor alle former for kriminel aktivitet - herunder mord - bliver lovliggjort.

The Purge

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Purge, The
Instruktør James DeMonaco
Udgivelsesår 2013
Tags Dystopia, hjem invasion(home invasion), barrikade(barricade), forfatningsmæssige konventionen(constitutional convention), legaliseret mord(legalized murder), sociale allegori(social allegory)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film