Love & Mercy

Er en Musik, Biografi, Drama film instrueret af Bill Pohlad med skuespillerne Erin Darke, Paul Giamatti, Dee Wallace, Brett Davern fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

‘Love & Mercy’ er den klassiske fortælling om den plagede skabersjæl. Beach Boys-frontmanden Brian Wilson var den kreative drivkraft bag popmesterværket Pet Sounds fra 1966, men kort efter pladens udgivelse tabte han kampen til sig selv og røg ud i et langvarigt stofmisbrug. I de sene 80’ere fik han dog has på misbruget og lancerede en solokarriere. Det er intet under, at Wilson får en biopic med ’Love & Mercy’, da historien om det musikalske geni har alle ingredienserne til et inspirerende larger than life-portræt: Den overvældende succes, den personlige deroute, det rørende comeback.

Love & Mercy

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Drama
Originaltitel Love & Mercy
Instruktør Bill Pohlad
Udgivelsesår 2014
Tags terapeut(therapist), musiker(musician), pop musik(pop music), sangskriver(songwriter), nervøs opdeling(nervous breakdown), titel baseret på sang(title based on song), den Beach drenge(the beach boys), psykoterapeut(psychotherapist)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film