Støvsugerbanden

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Bent Christensen med skuespillerne Henrik Bentzon, Hans W. Petersen, Svend Bille, Gunnar Lauring fra 1963

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det er en kendsgerning at pensionistbanderne nu er en svøbe for samfundet. Politiet står fuldstændig magtesløst over for dens stigende alderdomskriminalitet, som på grund af velfærd og medicin bliver værre og værre. I løbet af de sidste tre år er afbetalingssalget af eldrevne støvsugere steget til det seksdobbelte. Det må betegnes som et 5-stjernet held for dansk film, at Leif Panduro og Bent Christensen nåede at samarbejde. Først kom Harry Og Kammertjeneren og derefter Støvsugerbanden. Begge film er besat med skuespillere som flere generationer har elsket. Oplev en fremtoning, en spillestil og en lune, som aldrig kan genskabes. Så vidunderligt og farverigt kan det gøres, selv i sort/hvid.

Støvsugerbanden

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel Støvsugerbanden
Instruktør Bent Christensen
Udgivelsesår 1963
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere