quiet earth, the

Er en Science fiction, Kriminal, Thriller film instrueret af Geoff Murphy med skuespillerne Tom Hyde, Alison Routledge, Bruno Lawrence, Pete Smith fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Klokken 06.12 vågner forskeren Zac Hobson og opdager, at han spiller hovedrollen i sit eget værste mareridt. Han er det eneste tilbageværende menneske på jorden. Alt er lagt øde for såvel dyr som mennesker, tomme fly er faldet ned fra himlen, og i radioen er der kun støj. I månedsvis leder Zac efter livstegn uden resultat. Han bosætter sig i det største hus han kan finde, indsætter sig selv som regent, drives af storhedsvanvid og afsætter sågar Gud i sin nye verden. Men netop som han har vænnet sig til ensomheden, får han det ultimative chok - han er ikke alene!

quiet earth, the

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel quiet earth, the
Instruktør Geoff Murphy
Udgivelsesår 1985
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), Survivor, baseret på roman(based on novel), bombe(bomb), eksperiment(experiment), forskning(research), forsvinden(disappearance), katastrofe(disaster), jorden(earth), eksplosion(explosion), Apocalypse, regeringen(government), alene(alone), tillid(trust), laboratorium(laboratory)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film