Make It Funky!

Er en Dokumentar film instrueret af Michael Murphy med skuespillerne Chris Severin, Amadee Castenell, Allen Toussaint, Clarence Reginald Toussaint fra 2006

Sammenlign priser

Køb
59 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Overstadige pianoer. Infektiøse horn. Hypnotiske trommeslag. Rockende guitar strenge. Bland det hele sammen, og du har den uforlignelige lyd af New Orleans musik! Kom med til et show af artister i verdensklasse, inklusiv the Neville Brothers, Allen Toussaint, Irma Thomas, Lloyd Price, Bonnie Raitt og Keith Richards, mens de trutter, puster og glider deres vej gennem den krydrede kombination af musik der tog verden med storm, og influerede populær musik for mere end et århundrede. Fra ”Fire On The Bayou”, til ”Let The Good Times Roll”, Make It Funky! er en hæs hyldest til den musikalske arv fra the Crescent City, sprængfyldt med blæsende optrædener, fyrige arkivbilleder og rødglødende samtaler med de bemærkelsesværdige mænd og kvinder der skabte det. Lad de gode tider folde sig ud!

Make It Funky!

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Make it Funky!
Instruktør Michael Murphy
Udgivelsesår 2006
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere