tony

Er en Gyser, Thriller, Drama film instrueret af Gerard Johnson med skuespillerne Ian Kilgannon, Sam Kempster, Lorenzo Camporese, Jill Keen fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den generte enspænder Tony lever et tilbagetrukket liv i en lille lejlighed i et af Londons fattige arbejderkvarterer. Hans dage går med at vandre omkring på gaden, imens nætterne fordrives med billige actionfilm på video. Men da Tony en dag inviterer et par junkier med hjem, viser det sig, at der bag det anonyme udseende gemmer sig en afsporet morder med et hidsigt temperament.

tony

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel tony
Instruktør Gerard Johnson
Udgivelsesår 2009
Tags politiet(police), mord(murder), vold(violence), isolation, prostitueret(prostitute), kvælning(strangulation), homoseksuel(homosexual), ensomhed(loneliness), pub, eneboer(recluse), vanvid(madness), frustration, du ser en video(watching a video), taler til selv i spejl(talking to self in mirror), uartikulerede(inarticulate), seksuel utilstrækkelighed(sexual inadequacy), mobbet(bullied), uduelighed(ineptitude), Rådet ejendom(council estate), britiske mand(british man), arbejdsløshed fordele(unemployment benefits), repressalier(victimization), VHS video
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film